Despre noi

SC TERMOFARC SRL

Activitatea firmei are începutul încă din anul 1961 când într-o perioadă grea, din cauza lipsei de căldură și a energiei electrice din locuințe din cauza politicii guvernului aflat la putere, ing. Farkas Iuliu și tatăl sau s-au hotărât să construiască pentru ei o centrală termică cu arzător. În anii ce au urmat ei au fost rugați de mulți oameni din toată țara care au văzut centrala să construiască și pentru ei centrale termice identice cu a lor. Ca urmare a luat ființă un mic atelier cu doar câțiva oameni care funcționa în cadrul Cooperativei de Consum Săcele. Până în 1989 atelierul condus de ing. Farkas a produs și montat peste 3000 de centrale termice pe combustibil lichid, solid sau gazos, arzătoare și boilere aducând căldură în casele și inimile multor oameni.Cazanele în special au devenit cunoscute în România sub numele de cazane Farcas fiind apreciate pentru fiabilitatea lor, multe dintre primele modele fiind încă în funcțiune și în prezent.

După căderea regimului comunist fabrica a fost privatizată în anul 1994 sub numele de Termofarc, fiind prima firmă cu capital integral românesc având ca domeniu de activitate producția de centrale termice și echipamente auxiliare. În acest moment fabrica dispune de 6000 metri pătrati spațiu de producție și utilaje cu comandă numerică de ultimă generație, compania axându-se în special pe producția centralelor termice cu combustibil solid fiind lider printre producătorii interni de echipamente pentru încălzire prin diversitatea, calitatea produselor și inovațiilor aduse produselor.

Produsele sunt proiectate de specialiștii firmei și sunt supuse la teste riguroase atât la laboratorul firmei cât și la laboratoare avizate I.S.C.I.R. în vederea omologării lor. Produsele care trec de aceste teste și sunt fabricate în serie, în cadrul procesului de fabricație sunt testate individual în diferite stadii de producție.Ca servicii în domeniul de echipamente termice fie ele de import sau produs propriu, compania oferă proiectarea instalației, montajul, punerea în funcțiune, întreținerea și servisarea acestora.

Termofarc si-a diversificat activitatea prin înființarea de alte divizii cum ar fi: confecții metalice diverse, import și producție de hale și corturi, confecții de porți, balustrade, usi de garaj și industriale, tâmplărie aluminiu.

 

 

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord